Zero Patatero

Cuina de proximitat en un dels locals més emblemàtics del Born

Zero Patatero

El restaurant Zero Patatero proposa una cuina de proximitat basada en la filosofia de Km 0, amb productes de temporada de comerços locals i de origen ecològic. Sota la direcció del xef Luca Marongiu i del cap de sala Gonzalo Rivière, el restaurant es basa en el moviment Slow Food, combinant els millors productes de temporada, germanitzant així una bona gastronomia i al mateix temps minimitzant l’impacte sobre el medi ambient.

Un emblemàtic local en ple barri del Born, amb una decoració peculiar i singular, d’ambient càlid i desenfadat a través de la seva gràfica cridanera.

Procedents del restaurant Els Garrofers d’Alella, Marongui i Rivière recuperen alguns dels seus plats estrella, com l’Arròs sec de papada de porc ecològic i sèpia o l’Ou ecològic d'Òrrius a baixa temperatura. Per altra banda, Zero Patatero aporta noves creacions fruit d’una barreja de productes de proximitat radical, com la Coliflor rustida, praliné salat d'ametlla, llima i pa d'all o el Verat amb gemma ecològica marinada, verdures escabetxades i brou de pastor.

Les postres de Zero Patatero tampoc deixaran indiferent a ningú, amb creacions com el Cremós de xocolata amb gelat de figues seques i la Poma, llimona amarga, nata muntada, gelat de iogurt, saüc i merenga, entre molts altres deliciosos dolços.

Reserves