Stay & CEBO

El plaer gastronòmic és el principi i la fi d'una vida feliç

Paquet Stay & CEBO

Hotel Urban Madrid

“Les nostres vides no estan en mans dels déus, sinó en mans dels nostres cuiners."
Lin Yutang 

El Restaurant CEBO de l’Hotel Urban 5*GL aposta per una cuina lliure i personalitzada que va més enllà del comú. Recentment premiat amb la seva primera estrella Michelin, CEBO, dirigit per Aurelio Morales, presenta una àmplia proposta gastronòmica tan exclusiva i única que ofereix una de les experiències gastronòmiques més envejables de Madrid.

Reservant el paquet Stay & CEBO gaudiràs, entre altres avantatges, de l’esmorzar inclòs per a tots els dies de l’estada i una experiència gastronòmica al Restaurant CEBO. 

El paquet Stay & CEBO inclou:

  • Allotjament en el tipus d’habitació triat.
  • Esmorzar bufet diari.
  • Menú "Somos" al Restaurant CEBO.
  • Sortida per la tarda (segons la disponibilitat).

PREU PER NIT DES DE 479 EUR

NOTES: A causa de l'alta demanda, el paquet Stay & CEBO haurà de reservar-se amb un mínim de 15 dies d'antelació respecte a la data de l'estada. El menú no estarà disponible en els dies festius ni tampoc en grans esdevenients. Begudes no incloses. Aquesta promoció inclou només un menú degustació per persona, independentment dels dies d’estada a l’hotel. L’esmorzar és per a totes les persones i per a tots els dies que inclou la reserva. El Restaurant CEBO tanca diumenges i dilluns.

NOTA IMPORTANT: AQUEST PACK NO ÉS VÀLID PER ALS BONS TURÍSTICS DE LA COMUNITAT DE MADRID. NO S'ACCEPTARÀ LA RESERVA PER A AQUESTA CAMPANYA.