Stay & Food

El plaer gastronòmic és el principi i la fi d'una vida feliç

Stay & Food

Claris Hotel & Spa Barcelona

Gaudeix intel·ligentment dels plaers de la taula
Epicuri.

La Terrassa del Claris presenta una proposta gastronòmica única, sota la direcció creativa del xef Aurelio Morales. Una cuina d’autor, combinada amb el millor de la cuina mediterrània i una exquisida selecció de productes de primera qualitat. Un espai de localització immillorable que convida a gaudir de la seva fusió i vanguardia.

Reservant el paquet Stay & Food gaudireu, entre altres avantatges, de l’esmorzar inclòs per tots els dies de l’estància i un àpat amb primer i segon plat, postre, copa de vi i cafè, al restaurant La Terrassa del Claris, a l'últim pis de l’hotel. L’oferta del dinar o sopar pot fer-se extensible a tots els dies de l'estada.

El paquet Stay & Food inclou:

 

  • Allotjament en tipus d’habitació seleccionat.
  • Esmorzar Buffet diari.
  • Un àpat a La Terrassa del Claris.
  • Possibilitat de deixar l'habitació a les 16h (segons disponibilitat).

 

PREU PER NIT DES DE 299 EUR

NOTA: L’oferta del dinar o el sopar es per el número de persones de la reserva però només per 1 dia. L’esmorzar és per tots els dies de la reserva i el número de persones d’aquesta.
Si el client vol gaudir del preu promocional del menú del Stay&Food para més dies, té dret sempre que ho comuniqui en la recepció i el que s’hagi consumit s'ajusti a la oferta del Stay&Food.
Els horaris del restaurant es poden veure afectats per les restriccions imposades davant la COVID-19. L'hotel adaptarà els serveis a aquestes restriccions.