Stay & Food

El plaer gastronòmic és el principi i la fi d'una vida feliç

Paquet Stay & Food

Claris Hotel & Spa Barcelona

Gaudeix intel·ligentment
dels plaers de la taula
."
Epicuri

L’Hotel &Spa Claris 5*GL presenta una proposta gastronòmica de cuina d’autor, fusionat amb el millor de la cuina mediterrània i una exquisida selecció de productes de primera qualitat. Un espai de localització immillorable que convida a gaudir de la seva fusió i vanguardia.

Reservant el paquet Stay & Food gaudiràs, entre altres avantatges, de l’esmorzar inclòs per tots els dies de l’estància i un dinar o sopar amb primer i segon plat, postre, copa de vi i cafè, a elegir de la carta del restaurant “La Terraza del Claris”, al terrat de l’hotel. L’oferta del dinar o sopar pot fer-se extensible a tots els dies de l’estància.

A continuació presentem un exemple de l’oferta de la carta (aquests plats són una mostra de la carta i estan subjectes a canvis per productes de igual o millor qualitat).

PRIMER PLAT:
Amanida de Llàmina de Bacallà, Esqueixada i Brots d’Enciam Viu

SEGON PLAT:
Lluç a la brasa, pil pil ibèric i kokotxes

POSTRE:
Costrada alcalaina

El paquet Stay & Food inclou:

  • Allotjament en tipus d’habitació seleccionat
  • Esmorzar Buffet diari
  • Prioritat de reserva al nostre restaurant
  • Plats a elegir de la carta, compostos per un primer, un segon i un postre, juntament amb una copa de vi ‘de la casa’ i cafè. Imprescindible realitzar una reserva prèvia a la recepció de l’hotel
  • Late check out (subjecte a disponibilitat)

PREU PER NIT DES DE 286 EUR

NOTA: L’oferta del dinar o el sopar es per el número de persones de la reserva però només per 1 dia. L’esmorzar és per tots els dies de la reserva i el número de persones d’aquesta.
Si el client vol gaudir del preu promocional del menú del Stay&Food para més dies, té dret sempre que ho comuniqui en la recepció i el que s’hagi consumit s'ajusti a la oferta del Stay&Food.Si el cliente quiere disfrutar del precio promocional del menú del Stay&Food para más días, tiene derecho siempre y cuando lo comunique en la recepción y lo consumido se ajuste a la oferta del Stay&Food.