Sostenibilitat sociocultural

Museu Egipci de Barcelona

Recuperació, restauració i posada en valor del patrimoni cultural

A Derby Hotels Collection respectem l'autenticitat sociocultural de les nostres ciutats, conservant els seus actius culturals i arquitectònics i els seus valors tradicionals, i contribuïm a l'enteniment i la tolerància intercultural.

Som una companyia fortament compromesa amb la recuperació, restauració i posada en valor del patrimoni cultural. Els nostres hotels estan ubicats, la majoria, en edificis emblemàtics que s'han restaurat i recuperat com a patrimoni cultural per esdevenir hotels de luxe. Projectes personals, desenvolupats a manera artesanal on l'art i l'arqueologia tenen un component important.

Per poder dur a terme el nostre compromís amb la societat i el seu entorn, a Derby Hotels Collection estem involucrats i participem activament a les agendes locals que promouen tradicions i activitats culturals amb el públic local. Alguns exemples d'aquesta participació son la Nit dels Museus o les Jornades Europees de Patrimoni, entre d'altres.

Fomentem l´interès cultural i obrim les col·leccions d´art dels nostres hotels a la ciutadania. La nostra passió per l'art i la cultura ens ha fet crear una col·lecció d'hotels únics i singulars. Ubicats en edificis històrics com palaus, cases senyorials o construccions emblemàtiques, destaquen per allotjar col·leccions d'obres d'art antic i contemporani.

A Derby Hotels col·laborem amb entitats locals que fomenten la integració de les persones a la societat, la igualtat d'oportunitats i la lluita contra la pobresa. Alguns exemples són:

  • Acord de col·laboració amb Aura Fundació, des de l'any 2016, entitat que treballa per a la inserció al món laborar de persones amb capacitats diverses. En concret, la col·laboració entre la Fundació i la companyia es basa a promoure programes d'autonomia a casa.
  • Patrocinador Principal de la Fundació Arqueològica Clos, fundada el 1992, que desenvolupa diverses activitats i programes específics al voltant d'una col·lecció d'art faraònic única a Espanya.
  • Donació a l'entitat Banc dels Aliments, que té com a objectiu principal recuperar els excedents alimentaris i distribuir-los entre les entitats locals perquè els facin arribar a les persones necessitades.