El nostre compromís

Sostenibilidad y Desarrollo DERBY HOTELS COLLECTION

17 objectius per transformar el món

A Derby Hotels Collection ens comprometem al Desenvolupament Sostenible d'acord amb la Declaració de l'Organització Mundial del Turisme.

EL NOSTRE COMPROMÍS:
Oferir allotjaments que respecten l'entorn, construïts i desenvolupats amb criteris sostenibles i mediambientals, dissenyats per al confort dels seus hostes, donant resposta a les seves expectatives, tenint en compte que els principis econòmics i estratègics, socials i culturals han de produir benestar i beneficis per a tothom.

IMPLEMENTACIÓ:
A Derby Hotels estem treballant i aplicant mesures dins d'un Pla d'Actuació per a la gestió sostenible de la nostra activitat, basat a donar resposta als reptes marcats per l'Agenda 2030 de l'ONU amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

AGENDA DE SOSTENIBILITAT MEDIAMBIENTAL
La gestió de la nostra petjada ambiental (empremta de carboni) és essencial per a la sostenibilitat del negoci, així com per frenar i mitigar els efectes del canvi climàtic.

AGENDA DE SOSTENIBILITAT SOCIAL I CULTURAL
Respectem l'autenticitat sociocultural de les nostres ciutats, conservant-ne els actius culturals i arquitectònics i els valors tradicionals, i contribuïm a l'enteniment i la tolerància intercultural.

AGENDA DE SOSTENIBILITAT ECONÒMICA
Assegurar unes activitats econòmiques viables a llarg termini, que reportin a tots els agents uns beneficis socioeconòmics ben distribuïts, i que contribueixin a reduir la pobresa.