Casaments i esdeveniments privats

L'avantguarda i el classicisme en el cor de París

Casaments i esdeveniments privats a l'Hotel Banke 5* París

“Estimar no és mirar-se l'un a l'altre; és mirar junts en la mateixa direcció.” Antoine de Saint-Exupéry

L'Hotel Banke 5* París, situat al cor de la capital francesa, reuneix tots els requisits per fer d'un dia especial una experiència inoblidable. Combinant la gastronomia de reconegut nivell internacional, espais amb un disseny avantguardista i un exquisit servei amb acurada atenció al detall, el luxe s'acosta al banquet nupcial i als convidats de manera única a la ciutat de l'amor.

L'Hotel Banke 5* París compta amb una àmplia gamma de propostes gastronòmiques i opcions de servei, que cobreixen aspectes que van des de la decoració del saló, la prova gratuïta¹ i la impressió de menús fins a les opcions per a nens, la discoteca i la barra lliure amb xampany.

L'hotel es compromet a cuidar al detall el dia de l'enllaç. Per aquest motiu, l'Hotel Banke 5* París ofereix tarifes especials per a les habitacions de convidats, així com la Suite nupcial¹ i un cap de setmana gratuït en els hotels Urban de Madrid, Claris de Barcelona o The Caesar de Londres com a celebració del primer aniversari de casament.²

¹ Prova de menú per a 2 persones i suite nupcial gratuïtes en convits de més de 80 convidats.
² Cap de setmana gratuït per a convits a partir de 90 convidats.